torsdag 27 oktober 2016

Sista dagen på MVTTC (VETA)

Fredag 21 oktober



Tänk vad tiden gått fort. Snart är det dags att åka hem igen. Idag är det sista dagen på MVTTC. Dagen började med ett möte med Elias, Zebedayo Kyomo (HNRC) och Mr John Maugo (ICT).  Vi diskuterade hur vi kan fortsätta samarbetet mellan Skövde högskola och MVTTC. Några frågor som vi diskuterade var hur vi kan förbättra utbytet via digitala medier, inom vilka ämnen vi studenter skulle kunna genomföra gemensamma seminarier och nyttan av en lärplattform.

Resten av dagen ägnandes åt att prata och säga adjö till alla trevliga människor vi träffat. 

Efter lunch åkte vi hem till Veronica och överlämnade lite gåvor till henne. Hon visade också sin lilla affär som hon driver vid sidan om sitt arbete som lärare. Efter hembesöket hos Veronica följde Mando med oss ut på stan. Nu var det hög tid att shoppa allt vi inte hunnit med innan. Tur att Mhando var van att shoppa med sina systrar :-) Han hängde med bra i vårt tempo.





















Veronica i sin affär.


Hemma hos Veronica.


Ulrika, Mando och jag hemma hos Veronica.


Efter allt handlande åkte vi tillbaka till hotellet och packade lite. På kvällen blev vi bjudna på mat av Maro och efter det åkte vi ut till xx garden. Ett väldigt mysigt ställe med både mat och dans.



Ulrika, Maro, jag och Veronica på Morogoro Hotell


Jag åt kycklingfilé på gjutjärnspanna. Mums så gott.

Efter maten åkte vi då till xx garden.






Tilltugget var kyckling, duva och pommes.

Vi hade en riktigt trevlig sista kväll med gänget :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar